Ön itt áll: Főoldal Hévíz és környéke Hévíz

Hévíz

Hévíz Hévíz A világhírű hévízi tó a maga 4,5 hektáros felületével Európa legnagyobb termálvizű tava, mely gyönyörű természeti környezetben, évszázados fák gyűrűjében fekszik. A természetes karszt típusú hévízi gyógyvizet hőmérsékletének köszönhetően 2000 éve használják gyógyászati célokra.

A hévízi tó átlagos hőfoka nyáron 32–35 °C, télen 24–28 °C, a gyógyfürdő tehát minden évszakban élvezhető, felejthetetlen élményeket nyújtva akár a téli hidegben is. A termál tó legnagyobb mélysége 38 méter, a part mentén található sekélyebb vízben azonban az úszni nem tudók is bátran fürdőzhetnek.

Hévízen minden megtalálható, ami a nyugodt pihenéshez és a felhőtlen kikapcsolódáshoz szükséges. Az úszás mellett számtalan más sportolási lehetőséget találhatunk (tenisz, golf, lovaglás), a fáradt izmokat pedig különböző masszázsokkal kényeztethetjük. A bájos kisvárosban éttermek, cukrászdák, a közeli borhegyen pedig a saját termésű borokat és vidám cigányzenét kínáló csárdák gondoskodnak a jó hangulatról. A kultúra szerelmesei is találhatnak kedvükre valót az opera és néptánc előadások, vagy a környékbeli kirándulások (pl. Festetics-kastély) alkalmával. Kisgyermekes családoknak ugyancsak érdemes ellátogatniuk Hévízre, hiszen a közelben lévő Balaton, illetve a kehidakustányi élményfürdő vidám programokat kínálnak a gyerekeknek, akik szívesen vonatkoznak majd a Hévíz városát körbejáró Dotto-kisvasúton is.

Hévízi képek

 
  • Magyar
  • Deutsch
  • English

Környék látnivalói

left direction
right direction
ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS
Apartman foglalás gyorsan és kényelmesen az online foglaló űrlap kitöltésével!
Online foglalás most!
Még nem foglalta le hévízi apartmanját?

Akciók, kedvezmények

Partner kedvezmények
Kedvezményes éttermi, szépségápolási, gyógyászati szolgáltatások - Yowan Apartman, Hévíz

Apartman vendégeink Hévízen és környékén kedvezményesen vehetnek igénybe éttermi, szépségápolási, gyógyászati szolgáltatásokat a Hévízi Szobakiadók Szövetségének logójával ellátott kulcstartónk felmutatásával.

Bővebben...

Kedvezmények

Apartmanházunk akciói mellett vegye igénybe hévízi és Hévíz környéki partnereink által biztosított kedvezményeket! Üdüljön akciós áron Hévízen télen, nyáron!

Akciók és kedvezmények megtekintése...

Képek Apartmanjainkról

Hévízi apartmajaink képeiTekintse meg apartmanjaink fotóit és válasszon kedvére 2-3-4 fős hévízi szállásaink közül!!

Képgaléria megtekintése...

Yowan Apartmanház Hévíz

Cím: H-8380 Hévíz, Bartók Béla u. 15.
Telefon/fax: +36-83-340-714
Mobil: +36-70-341-3989
E-mail: appartmans@yowan.hu
Honlap: http://www.yowan.hu